Ash - Trailer (1994)

Label: Infectious

1. Season (3:00)
  2. Jack Names the Planets (3:10)
  3. Intense Thing (4:34)
  4. Uncle Pat (3:12)
  5. Get Out (1:29)
  6. Petrol (4:24)
  7. Obscure Thing (4:18)
  8. Hulk Hogan Bubblebath * (5:05)
  9. Different Today * (2:50)
  10. Punk Boy * (2:05)
  11. Day of the Triffids * (3:33)
avatar van rzasa
"Jack names the planet Nieuw Vennep"

avatar van Tekh
petrol is een waanzinnig nummer en voor de rest goed album

avatar van Obscure Thing
briljant vooral uncle pat

Ash
Day of the Triffids is gewoon zo fucked up dat het het nummer tof maakt.

avatar van otherfool
rzasa schreef:
"Jack names the planet Nieuw Vennep"

Haha, ik dacht al dat ik een foute versie gepindakaast had. Leuk liedje verder dat ze laatst ook live speelden. Deze hele plaat maar eens een kansje geven, want Petrol is ook al zo'n fijn nummer...

avatar van Obscure Thing
Season is briljant, alleen heb ik die laatste 4 tracks niet.

Ash
Aih aih Obscure, dan ben je genaaid..

avatar van Eddie
Blijft altijd een zeer vermakelijk tussendoortje in huize eddie. tussen al het hak en beuk werk is Ash altijd een zeer verfrissende afwisseling. Zo kom je erachter dat er ook gewoon lekker in het gehoor liggende pop/rock liedjes gemaakt worden zonder dat daar heel boos bij gekeken hoeft te worden

avatar van Masimo
ArthurDZ, zou Jack van track twee ook de naam van de rival mogen bedenken, denk je? Wat jij, Slowgaze?

avatar van Slowgaze
Dat weet ik niet, Masimo, maar nummer 7 gaat sowieso over MissingNo.

avatar van ArthurDZ
Masimo schreef:

Geen idee Masimo, maar een fantastische rocksong is het wel, geschreven toen de mannen amper 16 jaar waren

Mijn andere favoriet van dit leuke mini-album is Petrol, een bestandsdeel dat je zeker niet bij je mag hebben wanneer je de gym op Cinnebar Island gaat uitdagen, of wel dan Slowgaze?