Try Drowning - A Different Kind of Winter (2006)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Winter (3:32)
  2. Violin and Piano Interlude (0:27)
  3. Daisy Chain (3:22)
  4. Nelson Pt.1 (0:30)
  5. Nelson Pt.2 (3:37)
  6. Friday (4:52)
  7. Winter [Remix] (4:48)
  8. Hotel (3:45)
  9. Sleeping with the Fish (6:57)
avatar van Confessor
WOW! Ik heb de heren afgelopen vrijdag zien spelen in het lokale poppodium!

Zo rustig en ingetogen de CD bij tijd en wijlen klinkt zo ging de band live volledig loos...
Wat een fantastische liveband is dit zeg!!!

bro
hmm, klinkt nogal veel hetzelfde. kan daarom moeilijk de beste nummers halen. als ik toch moet kiezen ga ik voor...Hotel want is best wel leuk nummer om bij weg te dromen en hier hoor je datde zanger toch erg goed bij stem is in vergelijking met de meeste bandjes van dit caliber. als 2de nummer kies ik dan toch Winter. toch wel beste rock/metal nummer op deze cd.

blijft niet boeien maar zie ze toch als een band met potentieel. toch nog 3*

(en wat doet het nummer sleeping with the fish hier p te doen?? ik zit echt niet te wachten op een geluidsfragment van een kleine 7 minuten met als inhoud het geluid dat ik mij kan herinneren die mijn oude printer maakte toen die wééral vastliep )