menu

Fratta - Nubosidad Variable EP (2016)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Mexico
Rock
Label: Fonarte Latino

  1. Agradecer (2:59)
  2. Ofrenda (3:16)
  3. Oficio (5:06)
  4. Alúmbrame (4:36)
totale tijdsduur: 15:57
zoeken in:
avatar van E-Clect-Eddy
4,0
Als enige op MuMe ben ik al jaren fan van deze Mexicaanse bassist die prima muziek maakt naast zijn medewerking te verleden aan diverse acts in de Mexicaanse sub-underground. Vooral zijn album Motel vind ik erg fijn om naar te luisteren. Meestal een mix van Pop / Rock onder een Latin Jazzy sausje met prima teksten en zijn fijne stem.

Deze wijkt iets meer af van het oude werk en is via een Mexicaanse crowdfunding site gerealiseerd. Op deze EP een voorproefje van het volledige album dat later zal verschijnen, waarschijnlijk in februari 2017. Op Youtube staan wat akoestische versie van enkele van deze nummers plus ook een live versie van Ofrenda

Gast
geplaatst: vandaag om 15:46 uur

geplaatst: vandaag om 15:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.