4.83 ... je zou bijna denken dat dit de perfectie zelve is. De EP mag dan beduidend beter zijn dan z'n opvolger, perfect is het allerminst. D-Passion weet zich voor mij niet genoeg uit de meute los te rukken, en vervalt (buiten goeie en leuke intros) weer teveel in herhalende ritmes.
"Fuck The Free World" opent, en is meteen ook de beste track van de EP. Leuk introtje, waarna een werkelijk knallend stukje losbarst. Heerlijke melodiesample en stevige basses. Beetje vervelend dat dit gewoon niet meer terugkomt in de track en wordt vervangen door een licht irritante melodiesampletje. Beukt wel lekker door verder, maar heel speciaal is het allemaal niet meer. Ook "Do It Like Rik" volgt dezelfde weg. Veel geklooi in de intro waarna er een zeer leuk (en snel) melodisch gedeelte komt. Maar weer vervaagt alles naar gelang te track vordert en het einde weet niet echt meer te boeien. "Disorder" is een wat ander type track. Duisterder, lekkere kille samples (behalve een wat mindere bass vind ik persoonlijk) en leuk gepruts. Leuke track maar ook geen echte hoogvlieger.
Beetje jammer dat D-Passion's track ssteeds op hun hoogtepunten beginnen, en later steeds wegzakken. Over z'n kwaliteiten als DJ spreek ik me niet uit, maar als producer mist de man toch wat creativiteit. Degelijke darkcore, met enkele heerlijke passages, maar overgewaardeerd als je't mij vraag. 3.0* voor deze.