menu

Need - Hegaiamas (2017)

Alternatieve titel: A Song for Freedom

mijn stem
3,00 (3)
3 stemmen

Griekenland
Metal
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Rememory (6:59)
  2. Alltribe (7:34)
  3. Therianthrope (6:29)
  4. Riverthane (7:24)
  5. Tilikum (7:48)
  6. I.O.T.A. (5:05)
  7. Hegaiamas (21:52)
totale tijdsduur: 1:03:11
zoeken in:

avatar van pos
4,0
pos
Zit er nu naar te luisteren. Vorige plaat Orvam uit 2014 die hier niet op musicmeter staat was ook al erg goed. Sterke Griekse progressieve metal met een prima zanger. Check hun progpower Atlanta show eens op youtube. Gave band.

avatar van notsub
3,5
Met Until Rain, Poem en Need heeft Griekenland een aantal aardige ijzers in het vuur op gebied van prog metal. Dit Need stond al in het voorprogramma van Fates Warning en deed dat niet onverdienstelijk, heb ik me laten vertellen. Dit album is mijn kennismaking en ik moet zeggen dat het van de drie genoemde namen nog de meeste indruk maakt. Het is erg moeilijk origineel te zijn in dit genre en dat lukt ze nauwelijks, maar voor fans van Pain of Salvation en Fates Warning liggen hier zeker interessante aanknopingspunten.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:37 uur

geplaatst: vandaag om 17:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.