KISS - Gold (2004)

Label: Mercury

1. Strutter (3:10)
  2. Nothin' to Lose (3:26)
  3. Firehouse (3:17)
  4. Deuce (3:05)
  5. Black Diamond (5:13)
  6. Got to Choose (3:54)
  7. Parasite (3:02)
  8. Hotter Than Hell (3:31)
  9. C'mon and Love Me (2:57)
  10. She (4:08)
  11. Anything for My Baby (2:35)
  12. Rock Bottom [Live Version] (3:47)
  13. Cold Gin [Live Version] (6:59)
  14. Rock and Roll All Nite [Live Version] (4:18)
  15. Let Me Go, Rock and Roll [Live Version] (5:46)
  16. Detroit Rock City (5:18)
  17. King of the Nighttime World (3:19)
  18. Shout It Out Loud (2:49)
  19. Beth (2:45)
  20. Do You Love Me? (3:35)
  21. I Want You (3:05)
  22. Calling Dr. Love (3:44)
  23. Hard Luck Woman (3:34)
  24. I Stole Your Love (3:04)
  25. Love Gun (3:17)
  26. Christine Sixteen (3:13)
  27. Shock Me (3:46)
  28. Makin' Love [Live Version] (3:15)
  29. God of Thunder [Live Version] (5:18)
  30. Tonight You Belong to Me (4:40)
  31. New York Groove (3:02)
  32. Radioactive (2:57)
  33. Don't You Let Me Down (3:43)
  34. I Was Made for Lovin' You (4:30)
  35. Sure Know Something (4:00)
  36. Shandi (3:37)
  37. Talk to Me (4:03)
  38. A World Without Heroes (2:41)
  39. Nowhere to Run (4:31)
  40. I'm a Legend Tonight (3:59)
avatar van musicboy
Ik heb zopas de volgende bestelling gedaan van Kiss:
(1) deze 'Gold' (dus van 1974 tot 1982)
(2) 20th Century Masters Volume 2 (volgende 6 albums)
(3) 20th Century Masters Volume 3 (laatste 3 albums)

Century Masters Volume 1 niet, want dan is Gold veel beter.

Denk hiermee het beste van Kiss te hebben zonder alle albums te kopen, samen goed voor 33 euro. Lijkt me goede koop.

avatar van musicboy
Mooi overzicht van hun eerste periode (74-82).
Heel genietbaar als je ervoor in the mood bent. Zo niet eerder vervelende nummers zonder diepgang.

avatar van ricardo
de beste kiss verzamelaar uit de vele die kiss uitgebracht heeft alle toppers staan erop, ik vind kiss een wisselvallige band met de studio albums zodat ik aan deze verzamelaar en een paar platen wel genoeg heb

avatar van ricardo
40 licks maar dan van Kiss. Super verzamelaar van Kiss die hun gehele periode vangt van 1974 tot 1982, ook staan hier een aantal nummers op van de solo albums van de 4 heren destijds, en zelfs nog een nummer van Music From The Elder. ( A World Without Heroes)

avatar van ricardo
Dit is gewoon DE verzamelaar van Kiss wat betreft de albums tot en met Music From The Elder. Je kunt geen betere kopen, alles wat je wilt horen staat hier wel op.

Voor mij het beste Kiss album wat in omloop is van hun begin periode.

avatar van Rinus
Wel een erg goede verzamelaar van jeugdsentiment Kiss. Ik denk, dat de meeste key-tracks er wel opstaan. Van alle albums zijn wel een stuk of wat songs erafgeplukt. En alles in een heel behoorlijke geluidskwaliteit, al hoor je duidelijk, hoe recenter de nummers, des te beter de productie en geluid.

avatar van BloodBrothers
Heerlijk album! Echt een aanrader als je pas met KISS in aanraking komt. Hier staan 40 lekkere hits op, die de meeste toch wel allemaal kennen. Wel misschien een minpuntje, en dan sluit ik me ook aan bij m'n voorganger, hoe recenter de nummers zijn, hoe beter de productie en het geluid wordt!