Tjing Tjing - Bang Zullen Ze Leven (2016)

Label: M.A.R.S.

1. Oeverloos (4:51)
  2. Lipgloss (3:42)
  3. Ik Ben het Weer (3:42)
  4. Als de Hemel (5:42)
  5. Pak Me Dan (2:16)
  6. Wereldvreemd (3:08)
  7. Rattenkop (2:44)
  8. Hoe Je Leven Moet (3:26)
  9. Junkie (7:38)
  10. Houdgreep (5:23)
  11. Praat Niet (3:05)
André Manuel en Roosbeef, ik ben hier best benieuwd naar.

avatar van Darkshines
Interessante combinatie ja. Rattenkop is alvast een sterk nummer.

avatar van spoiler
Ach, hij is uit. Platen van Manuel koop ik blind.
Heel klein beetje jammer dat ik Roosbeef er ook bij krijg.
Iets minder fan van

avatar van jokerman
Fijne plaat! Kan zelfs Roosbeef goed waarderen.

avatar van Zwaagje
Verrassende combinatie die wat mij betreft goed uitpakt. Heb met beide niet zo veel, maar deze plaat is muzikaal afwisselend en de stemmen passen op een wonderlijke manier wel bij elkaar.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Een goed geslaagde samenwerking die resulteert in leuke liedjes en bovenal leuke arrangement. Neem bijvoorbeeld de jam aan het einde van [i]Junkie[\i]; schitterend!

avatar van pejo
Onlangs live gezien. Wat een plezier stralen ze uit en wat een sterke nummers zijn het weer.

avatar van spoiler
De LP onlangs aangeschaft en het is nog mooier dan verwacht. Wat mij betreft de beste plaat van André Manuel na zijn Werk met Krang.
Alleen het lied Houdgreep vind ik net wat minder.
Ben nooit een liefhebber geweest van Roosbeef, maar zelf daar stoor ik mee helemaal niet aan. Die twee passen heel goed bij elkaar. Binnenkort toch maar eens live meemaken.