Bloods & Crips - Rep Yo Set (2006)

geen stemmen

18. South
  19. Figuero
  20. Palmer Blocc Bangers
Relax
Interessant om te weten is dat ieder nummer door een andere gang is gerapt die actief is in L.A.
Net zoiets als in The Warriors hoe iedereen bijelkaar komt is dat hier ook zo'n beetje, maar dan in rap

avatar van Kos
Kos
mijn hemel.

Relax
Je mag zeggen wat je wilt maar het brengt veel variatie en verschillende onderwerpen wat ik zelf toch leuk vind.

avatar van psychonaatje
Hoort die kerel met die rode muts niet hierbij?

Melle K
Relax schreef:

Sorry maar al die Crip nummers gaan waarschijnlijk over C-walken en C'z up B'z down, en de Blood nummers over B-walken en B'z up C'z down, dit alles begeleid met standaard 'gangster-beats'.

avatar van T.O.
Beetje jammer dat deze lui gewoon een platencontract krijgen met het verkondigen van dit soort onzin.

T.O. schreef:

Dan vraag ik me af waarom je Dr. Dre in je top 10 hebt