Public Enemy - Beats and Places (2005)

Label: Slam Jamz

1. Here We Go Again (PE Tour Intro - 2007) (3:01)
  2. Air Conditioning (0:40)
  3. Who's Your Hero? (2:17)
  4. The Flavor Flav Show (3:55)
  5. Electric Slave (5:48)
  6. Grand Theft Oil (1:21)
  7. Hell No, We Ain't Allright (5:23)
  8. Vidiot (3:17)
  9. Like It Is (3:30)
  10. Shit (3:21)
  11. PE Break It to P.E.ACES (3:56)
  12. All Aboard the New Nighttrain (3:12)
  13. Do You Wanna Go Our Way??? [Live at the Fillmore 2002] (1:34)
  14. If I Gave You Soul (What Would You Do with It?) (5:43)
  15. Air Conditioning (Revisited) (4:23)
eazyfan
Is dit officiëel? En is deze al uit?

avatar van Kos
Kos
Hij is wel officieel ja. Er zijn ook al wat videoclips trouwens voor wie ze wil opzoeken .

Marcel²
Na het toch teleurstellende New Whirl Odor dacht ik dat dit ook niets bijzonders zou zijn.
Dit album valt reuze mee kan ik je zeggen.
Natuurlijk platen als Fear of a Black Planet en Apocalypse 91... zijn verleden tijd.
Op dit album zijn er momenten die je doet denken aan het oude Public Enemy het zal wel komen door de scratches die je zo af en toe voorbij hoort komen.
Dit album kan zich goed meten met het niveau van There's a Poison Goin' On uit 1999.
Voorlopig even 3* Ze gaan weer iets vooruit zou je zeggen.

avatar van MJ_DA_MAN
Deze is uit 2005 officiël. En dit is geen gewoon album maar gewoon een verzamelaar van unreleased tracks.

4,5 voor deze cd/dvd..v hun nieuwe platenmaatschappij op i-net