Blaque - Blaque (1999)

3. I Do (3:27)
  4. Leny (4:20)
  5. Rainbow Drive (3:48)
  6. 808 (5:06)
  7. Time After Time (4:05)
  8. Bring It All to Me (3:38)

met *NSYNC

9. Mind of a King (3:57)
  10. Don't Go Looking for Love (4:01)
  11. Release Me (3:03)
  12. Right Next to Me (5:27)
  13. Stay by Your Side (3:24)
  14. When the Last Teardrop Falls (4:37)
Dit album is leuk!, het lijkt een beetje op TLC, maar dan net wat anders, maar dat komt vast om dat ze door Lisa Lopes zijn ontdenkt ik vind dit wel een leuk album, vooral de nummers Bring it all to me , I Do en 808.

avatar van Angelo
Inderdaad net als TLC, maar dan net weer wat anders. Goed R&B album met een aantal goede nummers. 'Bring it all to me' werd het grootste succes en de twee opvolgers 'I do' en '808' flopten keihard. Hoogtepunten van dit album zijn 'Don't go looking for love' maar vooral 'Roll with me', wat een lekkere beat zit er in dat nummer!

Een aantal jaren geleden was er sprake van een comeback; de meiden hebben zelfs gewerkt aan een opvolger, maar door conflicten/problemen met platenlabels bleef het album maar vertraagd en werd uiteindelijk dan toch uitgebracht onder de naam 'Blaque Out' maar deze CD is beduidend minder dan dit debuut album.

Hun derde album 'Torch' is op de planken gelegd wegens conflicten/problemen met platenlabels. De rechten bleven echter bij de platenmaatschappijen dus besloten de dames van Blaque om aan een vierde album te werken met als concept titel 'Private show', maar voor zover bekend is ook dit project stilgelegd en is het nog maar de vraag of het album ooit zal uit worden gebracht aangezien twee (van de drie) dames hebben aangegeven om zich te storten op soloprojecten.

Wat een drama!

Al met al geef ik dit album 2,5* en is het voor 'af en toe' zeker niet onaardig!

avatar van pureshores
Roll with me lijkt heel erg op There you go van P!nk, maar dit nummer was er eerder.

Ze volgden op te letterlijke wijze TLC want de rapster Natina Reed is in 2012 omgekomen bij een auto ongeluk.

Bring it all to me was in rnb kringen wel een dikke hit.