Bad Brains - Live at CBGB 1982 (2006)

Punk
Label: Reggae Lounge

1. Big Takeover (2:57)
  2. I (1:57)
  3. Jah the Conqueror (4:36)
  4. Supertouch / Shitfit (2:29)
  5. Rally Round Jah's Throne (3:53)
  6. Right Brigade (2:24)
  7. FVK (1:07)
  8. I and I Survive (5:43)
  9. Destroy Babylon (1:25)
  10. Joshua's Song (0:36)
  11. Unity Dub (5:13)
  12. The Meek (3:58)
  13. Banned in DC (2:09)
  14. How Low Can a Punk Get (2:07)
  15. Riot Squad (2:17)
  16. I and I Rasta (3:24)
  17. We Will Not (1:43)
  18. The Regulator (1:09)
  19. All Rise to Meet Jah (5:56)
avatar van platedraaier
1,0
Dit is dus een geweldige teleurstelling voor mij. De opnames zijn audience recordings. Bootleg kwaliteit dus en niet om aan te horen.
Jammer, miskoop. Dan raad ik een ieder aan om het live album uit 1988 te nemen. Gewoon goeie geluidskwaliteit en opgenomen in Paradiso.

Eeuwig zonde van dit plaatje, want de tracklist is zeer boeiend. Zal me er eens doorheenworstelen als ik over m`n teleurstelling heen ben.

avatar van dr.gonzo
Heb hiervan de DVD die, ondanks de belabberde geluidskwaliteit, voor mij zeker geen teleurstelling is omdat hij de Bad Brains laat zien zoals ze bij voorkeur moeten worden genoten: Live on (and off) stage. H.R. laat dit hier weer eens tot bloedens toe zien

Van het concert in Paradiso (Tegentonen) zijn ook door de VPRO opnamen gemaakt die weer aanzienlijk beter zijn dan die op "Youth Are Getting Restless". Bad Brains vonden deze echter te duur en hebben hun eigen opnamen uitgebracht.

avatar van Oldfart
Dan is deze wel een absolute aanrader:

LIve in Amsterdam

en als je heel goed luistert hoor je mij ook meebrullen

avatar van dr.gonzo
Oldfart schreef:
en als je heel goed luistert hoor je mij ook meebrullen

Ik hoor niks, maar dan had je maar niet op het balkon moeten gaan staan

avatar van Oldfart
was een stuk veiliger