ABBA - Number Ones (2006)

Zweden
Label: Polydor

1. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) (4:51)
  2. Mamma Mia (3:32)
  3. Dancing Queen (3:52)
  4. Super Trouper (4:13)
  5. SOS (3:22)
  6. Summer Night City [Extended Version] (4:17)
  7. Money, Money, Money (3:07)
  8. The Winner Takes It All (4:56)
  9. Chiquitita (5:26)
  10. One of Us (3:56)
  11. Knowing Me, Knowing You (4:03)
  12. Voulez-Vous (5:07)
  13. Fernando (4:15)
  14. Waterloo (2:46)
  15. Ring Ring (3:06)
  16. The Name of the Game (4:53)
  17. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do (3:17)
  18. Take a Chance on Me (4:01)
  19. I Have a Dream (4:44)
avatar van Ericos
Ik blijf het altijd super leuke muziek vinden!

avatar van Jan Wessels
Dit voegt weinig toe aan al eerder verschenen verzamelaars.... maar hey, de kerst komt er weer aan!
Was On and on and on geen nummer 1 bij de weg?

avatar van Hans Brouwer
De Sint mag deze cd wel bij mij door de schoorsteen gooien !!

Abba is geweldig, alleen hadden ze in de clips die 2 kabouters weg kunnen laten. De zangeressen zagen er wel goed uit.
Maar die kabouters schreven wel leuke muziek.

avatar van monique
ik mis 1 van de betere abba nummers op dit album en dat is eagle,maar voor de rest niets dan lof over abba,blijft gewoon steengoede muziek.

avatar van FunkStar
ALWEER een ABBA verzamelaar..Dit voegt niets toe aan al die andere verschenen verzamelaars.
Inderdaad Eagle is het mooiste liedje van ABBA wat er helaas niet opstaat.

EVANSHEWSON
Hoe men de FAN tracht uit te melken ! Natuurlijk staat hier niets dan goeds en super goeds op, maar nogal onvolledig natuurlijk.
Véél beter ben je met THE DEFINITIVE COLLECTION een dubbelaar; En eigenlijk kun je beter - als je een echte fan bent, en wie is dat nu niet, zelfs Elvis Costello is een groot Abba fan ! - hun COMPLETE OEUVRE binnenhalen, je ontdekt dan nog zoveel moois, nummers die geen hits of singles waren maar niet of nauwelijks onder doen voor al hun fantastische hits ! Er bestaat sinds een jaar of 2 een fluwelen box met ALLES van Abba, zelfs Spaanse, Duitse, Franse en weedse versies van sommige hits als bonustracks, dus wie van deze superband niet genoeg krijgt is beter af met het complete werk !

avatar van kaztor
Elke ABBA-verzamelaar zonder Eagle is een grap.

'Nouja, kaztor, maar dit is een #1-hits verzamelaar!'

Ja, maar nog steeds een grap.

avatar van Hans Brouwer
kaztor schreef:
Elke ABBA-verzamelaar zonder Eagle is een grap.
Ja, en wie het laatst lacht.... snapt de grap niet .

Maar inderdaad Kaztor: een ABBA verzamelaar zonder "Eagle" is niet compleet .

EVANSHEWSON
Alsof echte fans nog niet zo ongeveer alles hebben of toch op zijn minst een wat beter en completer samengestelde verzamelaar.
Uitmelkerij, ik zei het al!
Op zich uiteraard een goede plaat, maar kompleet overbodig.

avatar van monique
onnodige verzamelaar,maar het blijft gewoon goede muziek

avatar van NewYorkCityLight
hoeveel verzamelalbums hebben zij wel niet...

avatar van LucM
NewYorkCityLight schreef:
hoeveel verzamelalbums hebben zij wel niet...

Meer dan reguliere albums en de ene is al overbodiger dan de andere.
"The Definitive Collection" of nog beter de 4CD-box "Thank You For The Music" zijn de enige relevante Abba-compilaties.

avatar van Snakeskin
indrukwekkend overzicht.