Tarot - Crows Fly Black (2006)

Finland
Rock / Metal
Label: Kingfoo

1. Crows Fly Black (6:31)
  2. Traitor (3:38)

met Emppu Vuorinen

3. Ashes to the Stars (5:25)
  4. Messenger of Gods (4:23)
  5. Before the Skies Come Down (4:06)
  6. Tides (5:33)
  7. Bleeding Dust (4:18)
  8. You (3:44)
  9. Howl! (4:22)
  10. Grey (4:44)
avatar van snarf349
hier moet je eens naar luisteren, toch wel 1 van de betere albums in dit gerne van 2006

avatar van Banjo
waar kun je het een beetje mee vergelijken?

Mitchel Boer
Heerlijke Heavy Metal, ze zouden eens buiten Finland moeten spelen!

Akron777
Zeker dat deze plaat uit 2006 is? Ik heb 2007 op de achterkant staan, en ook op de promotiestickers van Nuclear Blast van destijds. Maar enfin. Ik heb altijd al kunnen genieten van deze plaat. Echt heerlijk kwalitatieve Metal. Vooral de stem van Marco Hietala is prachtig. de man heeft echt een zeer sterke emotionele en melancholische stem. Fijn om deze stem ook nog buiten Nightwish te horen. Ashes to the Stars en Bleeding Dust zijn echt zeer sterke nummers. Ik zou graag wat meer hebben van de band maar ik kom amper aan hun albums hier. Alleen deze en de voorganger, jammer. Ik hoop dat ze binnenkort eens met een vervolg aankomen, want daar ben ik wel klaar voor!! 5*

Bericht verplaatst naar Tarot

avatar van Metalhead99
Erg mooi album van de band van Nightwish gitarist Marco Hietala. Hier komt zijn stem veel meer tot zijn recht. Eigenlijk zou hij gewoon nu moeten stoppen met Nightwish en door moeten gaan met Tarot.

Akron777
Metalhead99 schreef:

Dan kunnen we Nightwish voor mijn part ook meteen vergeten, eerst Tarja, nu Marco.

avatar van Spock2011
Nightwish is voor mij part dood, maar Tarot leeft nog steeds. Een prima rockformatie uit Finland die ook met dit album goed weet te overtuigen. Het tussenstukje op Bleeding Dust is erg mooi. Zeer zeker een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, die op zijn beurt ook weer een verbetering was op diens voorgangers.