Euromasters - Amsterdam Waar Lech Dat Dan? (1992)

Dance
Label: Rotterdam

1. Amsterdam, Waar Lech Dat Dan??? (Radio-Version) * (4:00)
  2. Amsterdam, Waar Lech Dat Dan??? [Maastunnel Mix] (4:17)
  3. Rotterdam Ech Wel! [Parkzicht Mix] (4:17)
  4. Fxxk DJ Murder House [Fuck Mix] (4:23)
titan (crew)
Is dit niet gewoon een single?

avatar van tovenaar
EP

titan (crew)
Waar blijkt dat dan uit?

avatar van Goodfella
En dan nog...

Jordy schreef:
Wat mag op de site

- albums
- ep's
- singles met minimaal 3 verschillende nummers die niet op een regulier album van deze artiest staan

avatar van tovenaar
Because it is... maar anders mag je het ook opvatten als single die aan de regels voldoet:
Jordy schreef:
Wat mag op de site

- albums
- ep's

Edit: hhmmm, net wat te laat .

neo
Deze ep is toch afkomstig van R'dam records en Midtown?

titan (crew)
Tsja, dan vrees ik toch een stortvloed aan singles die zullen worden toegevoegd.

avatar van starbright boy
Dat zal nogal meevallen, drie verschillende tracks die niet op een album staan zorgt ervoor dat 98% van de singles afvallen. En anders is het verschil tussen een EP en een single nauwelijks te trekken.

titan (crew)
Maar de Christina Aguilera's van deze wereld brengen ook wel eens singles uit die aan de voorwaarden voldoen. Ik dacht dat het de bedoeling was om die te weren. Je krijgt nu een heel grijs gebied waar je lang over kan discussieren en waar, zo komt het althans op mij over, "goede" smaak de doorslag zal geven.

avatar van starbright boy
Nee, ga maar eens in de Free record shop kijken. Dat doen ze dus nooit. Je kunt waarschijnlijk geen enkele top 40 single vinden die hieraan voldoet.
En ik vind dit juist stukken duidelijker dan de vage grens tussen EP en single.

titan (crew)
Ik kom altijd alleen voor dvd's bij de FRS, dus dat weet jij vast beter dan ik

check: linkje

of ga je alle singles (ep's) toevoegen want dan ben je nog wle ff bezig

Tip: zoek op rotterdam

avatar van Jordy
Grrr m'n "verplaats berichten naar het forum" scriptjes doen het nog niet

??? waar heb je het over