Buckethead - Inbred Mountain (2005)

Metal / Rock
Label: Bucketheadland

1. In Search of Inbred Mountain (3:26)
  2. Johnny Be Slunk (8:42)
  3. Lotus Island (6:33)
  4. Flock of Slunks (4:30)
  5. Advance to the Summit (6:03)
  6. Plastination Station (5:47)
  7. Escape from Inbred Mountain (8:21)
Krankzinnige plaat, maar met name het eerste nummer draai ik telkens als ik vrolijk wil worden.

avatar van Leonard91
Nummers als Johnny Be Slunk zijn inderdaad (te) gestoord. Net als altijd heeft Buckethead weer een paar goede en een paar minder goede nummers gemaakt. Als hij nou eens de helft van zijn materiaal niet uit zou brengen zou hij vrijwel alleen maar fantastische albums hebben.

CannabisFristi
Niet te peilen echt deze man. Waanzinnige muziek. Zal een pijnlijke marteling zijn dit in een isoleercel te horen. Lotus Island en Plastination Station springen er uit. 4/10.