The Warriors - War Is Hell (2004)

Label: Alveran

1. Slings and Arrows (2:13)
  2. The Cure (3:00)
  3. Red, Black, and Blue (2:15)
  4. Set the Stage (2:17)
  5. Ripped to Bone (2:55)
  6. Tight Rope (1:58)
  7. Transistor (3:04)
  8. War Is Hell (2:35)
  9. Safety: Off (An Introduction) (0:52)
  10. Scene Celebrity (2:25)
  11. Lightning Strikes (2:45)
  12. More Than Metaphor (3:30)
lambf
Lekker plaatje, zeker niet voor iedereen geschikt vanwege de toch wel erge (een beetje geforceerde) schreeuw. een 4*

Bobiej
Die naam doet me al denken aan Power Metal .

Bobiej schreef:
Die naam doet me al denken aan Power Metal .

Nee, da is het gelukkig niet (anders zou ik het ook geen 4* geven ) het is Metalcore.

avatar van moedermaria91
Is het geen beatdown dan?

moedermaria91 schreef:
Is het geen beatdown dan?

Het bevat wel beatdown hoor, volgens mij (tsja, al bijna een jaar niet meer geluistert )

avatar van moedermaria91
ahzo:)
want metalcore zou ik zeker niet noemen..

avatar van bennerd
Sterke hardcoreplaat van deze Amerikanen! Jammer genoeg zijn ze steeds onder de radar gebleven, want de overstuurde gil van de zanger geeft alles een eigenzinnige draai. En het songmateriaal is ook bovengemiddeld. Niet voor iedereen geschikt, zoals lambf al zei, maar voor fans van bijvoorbeeld Snapcase is dit een must. Live zijn ze ook erg indrukwekkend.