Sentenced - Shadows of the Past (1991)

Finland
Label: Spinefarm

1. When the Moment of Death Arrives (6:04)
  2. Rot to Dead (3:44)
  3. Disengagement (5:17)
  4. Rotting Ways to Misery (5:50)
  5. The Truth (6:23)
  6. Suffocated Beginning of Life (6:06)
  7. Beyond the Distant Valleys (5:59)
  8. Under the Suffer (5:19)
  9. Descending Curtain of Death (5:50)
avatar van e.n.d
Voor mij het favoriete sentenced album, geweldige sfeer!

Mssr Renard
Dit is niet wat ik verwachtte. Ik moest het even opzoeken. Sentenced begon dus als death/doom band en zou later van stijl(en) veranderen.

Erg simpel en wat basic dit allemaal. Ik vind de grunt ook niet helemaal overtuigend. De riffs en drums vind ik ook erg simpel. Als de band versneld, is het nog steeds bijna midtempo.

Ik las ook dat de bandleden nog erg jong waren. Ja, dat verklaart het wel. Dit klinkt inderdaad als een metalplaat gemaakt door jonge jongens. Lekker evil, maar ook erg aandoenlijk.

avatar van Edwynn
Waarom is de hoes hier weer veranderd?

Mssr Renard
Heb ik dit keer niet gedaan hoor.

gelukkig.

Edwynn schreef:
gelukkig.

Ik weet niet wat de originele hoes is, maar musicmeter heeft een feature om itunescovers te importeren, en dat zijn vaak reissue-covers. Zo een correctie hoort een crewlid dan tegen te houden, maar zij weten ook niet alles. Eigenlijk moeten users die er geen verstand van hebben zich nergens mee bemoeien. Er is geen versiebeheer, dus de oude hoes is nu wel gewoon weg.

avatar van Edwynn
ja, de oude hoes was een ambachtelijke tekening die hoort bij dergelijk doodsmetaal. Ik zal hem scannen of een mooi exemplaar opzoeken en weer toevoegen als ik tijd heb.

Edwynn schreef:

Hoes is terug. Graag gedaan.

Thanks

Nooit meer aan gedacht natuurlijk...