Zyklon-B - Blood Must Be Shed (1995)

Noorwegen
Label: Malicious

1. Mental Orgasm (2:54)
  2. Bloodsoil (2:25)
  3. Warfare (5:34)
  4. Total Warfare [Sea Serpent Remix] * (5:58)
avatar van Kos
Kos
Gezellig.

avatar van Jeroen enzo
Deze band had niets te maken met politieke en/of antisemitistische denkbeelden.
Het was een samenwerkingsprojectje begin jaren negentig van een aantal bekenden uit de Noorse blackmetal scene (Samoth, Insahn, Frost en Aldrahn).

De cd is toen in kleine oplage gedrukt op het label Malicious, waarna het in de jaren erna tamelijk onvindbaar werd.
Jaartje geleden dus herdrukt op het label Blackend, wat een goede zaak is, want het blijft een goed cd-tje.
Samoth is hierna verder gegaan met Zyklon.

avatar van bennerd
En de reacties hier bewijzen weer eens hoe ver je het met een shockerende naam kunt schoppen

De remix vind ik zelf erg geslaagd: "for suicide instructions by creditcard press two!"

Pure misantropie, gaaf.