Slowdive - Holding Our Breath (1991)

Label: Creation

1. Catch the Breeze (4:24)
  2. Golden Hair (4:06)
  3. Shine (5:21)
  4. Albatross (5:17)
avatar van Arrie
Klopt de tijd niet bij Catch the Breeze of is er echt een versie van 5:21? Bij mij is ie een minuut korter, maar ik heb dan ook niet het originele EP'tje.

avatar van Cygnus
De tracktijden kloppen niet. Catch the Breeze moet 4:24 zijn en Shine 5:21.

avatar van Arrie
Ah oke, bedankt. Ik zal het even aanpassen.

avatar van davevr
Een ep'tje met Catch The Breeze, Albatross, Shine en er bovenop de mooiste cover ooit, Golden hair van Syd Barrett waarmee ze nu toch al een tijdje hun concerten afsluiten.

Volle 5*

avatar van John Martyn
geplaatst:
Na een avond uit in mijn toenmalige woonplaats Rotterdam 's nachts thuisgekomen en de TV aangezet. Er was vaak rustige muziek op de Chill Out zone van MTV waar Shine van Slowdive. voorbijkwam. Ik vond het prachtig vanaf het begin en meteen het album gekocht. Het heeft me nooit teleurgesteld.