Fujiya & Miyagi - Transparent Things (2006)

Rock / Electronic
Label: Tirk

1. Ankle Injuries (5:04)
  2. Collarbone (4:03)
  3. Photocopier (4:05)
  4. Conductor 71 (4:09)
  5. Transparent Things (2:55)
  6. Sucker Punch (2:40)
  7. In One Ear & Out the Other (3:43)
  8. Cassettesingle (6:31)
  9. Cylinders (3:07)
avatar van Zwammer
Hmm dit is toch niet echt mijn straatje. Op de eerste 2 nummers na vind ik het eigenlijk een behoorlijk saai album. Alleen Sucker Punch vind ik nog wel opwindend. 2.5*

fastpulseboy
dacht ik in het begin ook, maar na een paar keer voorbij horen komen is ie toch erg leuk!

avatar van Zwammer
Maar je hebt nog niet gestemd?

Ik heb hem nu een aantal malen beluisterd, maar het weet mij nog steeds niet te betoveren. Ik zal hem ook niet zo snel meer luisteren, want er liggen nog genoeg andere albums op een luisterbeurt te wachten..

Ben voorlopig vooral enthousiast over 'Collarbone'. De rest moet misschien nog komen. 3.5*

avatar van we tigers
stiekem een heel erg lekker plaatje. natuurlijk is er hier en daar wel iets op aan te merken, maar hij blijft wel bekleven. Een eigen mix van electronica à la Hot Chip met een dikke vinger kraut-motorik à la Neu.
Doet het bij mij erg goed in de auto; vooral 's avonds.

En ook ´s ochtends vroeg, in de bus...

Bij mij deed dit plaatje het in eerste instantie ook niet, maar nu viel het wel goed. Deed me ook aan Momus denken, die stopt ook vaak een vleugje j-pop in zijn liedjes.

tondeman
Lekker funky plaatje zeg... en erg relaxt. Leuk!

Parabola
Ankle Injuries is toch wel een erg lekker nummer!