De Liedjes van de Club van Sinterklaas (2006)

Label: Sony

1. Coole Piet - Paniek in de Confettifabriek (2:48)
  2. Test Piet - Oh, Kom Er Eens Kijken (3:11)
  3. Muziek Piet - Ik Ben een Ster (2:57)
  4. Hoge Hoogte Piet - Op de Hoge Hoge Daken (3:07)
  5. Hulp Piet - Dat Doe Ik Graag (3:05)
  6. Prof Piet - Zachtjes Gaan de Paardevoetjes (2:56)
  7. Coole Piet - Daar Wordt aan de Deur Geklopt (3:00)
  8. Test Piet - Je Allerfavorietste Speelgoed (3:28)
  9. Muziek Piet - Jongens Heb Je het Al Vernomen (2:48)
  10. Hoge Hoogte Piet - Ik Ben de Hoge Hoogte Piet (3:13)
  11. Hulp Piet - Hij Komt Die Lieve Goede Sint (2:27)
  12. Prof Piet - De Slimste (2:52)
  13. Test Piet en Coole Piet - Samen op de Daken (3:25)
  14. Coole Piet - De Streken van Tante Toets (2:44)
Mojo Pin
Het solo uitstapje van Coole Piet, oftewel Harold Verwoert (bekend van diverse belspelletjes).

Ja ja aERo kent deze cd best goed en weet dat dit dé Sinterklaas-cd van het jaar was bij de kids: het ging er in als koek
Een beoordeling? Die laat ik achterwege, maar het is knap zoals deze bende zich populair heeft weten te maken bij de jongsten onder ons.

Mojo Pin
Ken je Harold Verwoert zelf ook? Die heeft nog op het conservatorium gezeten meen ik.

Nee, ik ken deze cd en de cd van vorig jaar (ik durf haast wel te zeggen dat ik het bijna uit mijn hoofd ken ).
De bijbehorende tv-serie zegt me dan weer niks.

Op verzoek de bezem hier doorheen gehaald en wat stemmen verwijderd. De grap was leuk, maar het wordt tijd de serieuze draad weer op te pikken.

Berichten verwijderd. De grap was indertijd wel leuk, maar het krijgt nu wel een hele lange staart. Persoonlijke aanvallen zijn daarbij ook niet toegestaan.

JustaRascal
Vette shit.