Kelly Rowland - Simply Deep (2002)

R&B
Label: Columbia

1. Stole (4:09)
  2. Dilemma (4:49)

met Nelly

3. Haven't Told You (3:42)
  4. Can't Nobody (4:04)
  5. Love / Hate (3:08)
  6. Simply Deep (3:22)

met Solange Knowles

7. (Love Lives in) Strange Places (3:32)
  8. Obsession (3:36)
  9. Heaven (3:58)
  10. Past 12 (3:28)
  11. Everytime You Walk Out That Door (4:09)
  12. Train on a Track (3:43)
  13. Beyond Imagination (3:21)
  14. Make You Wanna Stay * (4:08)

met Joe Budden

15. No Coincidence (3:43)
Tja, wat zal ik zeggen? Wel een leuk album, maar echt niets speciaals. Ik geloof best dat heel veel mensen dit echt zeikmuziek vinden. Nou ja, ik had het niet gekocht als ik het met hun eens was. Dus ik zal maar helemaal achter Kelly gaan staan: een leuk album (maar ik zou er nooit nog één kopen )

Marcel²
Mijn vriendin heeft deze cd en soms luister ik er ook naar, en vind het ook niet slecht. Maar erg bijzonder is het ook niet, daar heb je gelijk in.

dollie
Dit album is me toch een beetje tegengevallen, er staan een paar leuke nummers op, maar verder toch geen aanrader.

Raekwon the chef
Ik vind Kelly toch kwalitatief beter als Beyonce, deze cd beviel me goed, vooral Stole en Haven't Told You

Dit vond ik nou echt een stom album*in lack of better words*
Ik snap de marketing tactiek van alle 3 de meiden een andere kant op ( Beyonce r&b,Michelle gospel en Kelly alternative/pop) maar dit album vind ik kwalitatief echt slecht. Cant Nobody bijv..echt een vervelend nummer met een goedkoop-ogende clip die je niet zou verwachten van een ster van het kaliber DC. Stole,goed onderwerp hoor maar ik word er niet warm of koud van. Kelly heeft een mooie warme stem,maar om die goed uit te laten komen heeft ze dan toch echt betere liedjes nodig. Ik hoop dat het haar lukt met haar 2e album 'My Story'

avatar van Beyoncéfan
Ik vind dit geen super slecht album, sommige nummers
zijn goed, zoals: Simply Deep, Love/Hate, Train on a Track...
Maar het is zo anders dan wat ze heeft gedaan met Destiny's Child. Ik hoop dat haar album Ms. Kelly beter is.
'Still In Love With My Ex', 'Flashback' en 'Like This' beloven in ieder geval een hoop.

Social_Mask
Een tijdje geleden had ik dit album beluisterd, maar vond er niet veel aan. Stole is maar de rest vond ik saai. Laatst weer eens opgezet, en nog steeds niks. Geef hier 2,5* voor.

Trouwens, in die clip van Stole heeft Kelly een shirt aan met 2 gezichten erop. Zijn dat Tupac en Biggie?

avatar van catdog
Jaa,, nu je het zegt...
Wel grappig om te zien. Ik vind het trouwens een prachtig nummer met een mooie bijbehorende clip.
Dit album ken ik niet op dus Stole en Can't Nobody na.
Stole is echt prachtig zoals ik al zei maar Can't Nobody is gewoon helemaal niets vergeleken met Stole.
Deze reacties lezend wordt het niveau van Stole dus waarschijnlijk nergens meer behaald ?

EDIT: Dilemma ken ik natuurlijk ook en dat is ook wel een mooi nummer haha

er is maar 1 goed liedje en dat is stole dus 2**

avatar van LAUU_^
Ik vind Stole en Can't nobody de 2 leukeste nummers van dit album.

avatar van MIAB
Dilemma is natuurlijk de absolute hit op dit album, en daarbij vind ik Stole en Haven't Told You ook nog wel door de beugel kunnen. Voor de rest kabbelt het vooral voort. 3*

1. Stole (4:09) --- 3,5
2. Dilemma (4:49)  --- 4,0