Claro Intelecto - Patience (2005)

Electronic / Dance
Label: Modern Love

1. Patience (7:07)
  2. Know the Lingo (6:40)
  3. Hunters Rocket to the Sky (4:51)
avatar van T.O.
Zeer sterke release van Claro Intelecto weer, ditmaal erg Detroit-achtig.

Glasheldere productie en een enorm goed gevoel voor melodie, sfeer en detail.

avatar van John Doe
Om maar een Intelectootje in huis te hebben, heb ik deze vroeger gekocht na het luisteren. Mooi, maar ben er niet kapot van, zoals alles bij Claro Intelecto voor mij.

avatar van John Doe
Nou, toch wel dik genieten nu ik 'm nog eens op heb gezet. Vooral van de glasheldere productie. Vooral handig dat ik nu inzag dat Patience op de A-kant op 45 toeren moest worden gedraaid. Is weleens vergisbaar als dat er niet bijstaat. Het lijkt het ook te kloppen op 33 rpm, maar dan is het wel een wat te loom/saai nummer

Hehe

thejazzscène
Hebben jullie die Warehouse sessions al eens beluisterd? Ik heb de eerste ervan al eens gehoord en ik moet zeggen dat die niet mis was. Minimal techno.

avatar van T.O.
Dat is wel een aardige serie ja, maar niet beter dan dit of zijn album vind ik.

avatar van T.O.
Hier ook nog maar eens halfje omhoog. Benadert gewoon techno-perfectie hier en daar.