Slamer - Nowhere Land (2006)

Label: Frontiers

1. Nowhere Land (6:15)
  2. Strength to Carry On (5:19)
  3. Not in Love (6:20)
  4. Come to Me (8:06)
  5. Higher Ground (5:04)
  6. Jaded (5:16)
  7. Beyond the Pale (5:20)
  8. Runaway (5:06)
  9. Audio Illusion (4:42)
  10. Perfect Circle (4:08)
  11. Superstar (6:37)
avatar van BlauweVla
Het is af en toe nog mogelijk; een nieuw album kopen dat tijdloze melodieuze rock bevat! Het album is af en toe hard, af en toe minder hard, super geproduceerd, met alleen maar goede nummers die allemaal wel een aparte wending ergens hebben op een gegeven moment.

Twee uitspraken van de gitarist Mike Slamer:

I wasn't sure how this album was going to be received because there are quite a few songs that don't fall into the typical melodic rock format.

In America, radio and the major labels have destroyed music. Rock radio over here is listening to Stairway to Heaven or Sweet Home Alabama for the ten thousandth time. If your a rock band looking for a deal and your not blatantly aggressive ....forget it.

avatar van Wheathead
Lekkere AOR,een beetje in het straatje van Streets maar dan zonder de geweldige stem van Steve Walsh

Alles wat Mike Slamer aanraakt verandert in goud. Al ten tijde van City Boy bleek dat dit een genie was!
En Steve Walsh wordt meer dan waardig vervangen door een andere topper, want dat is Terry Brock!!

Fantastische release. Toppers zijn Jaded en Superstar.

avatar van Arjan Hut
Het vreemdste aan dit album vind ik de continue afwisseling van dan weer een rocker, dan weer een ballad.