Effe een mooie revieuw voor dit album, speciaal omdat jij die toevoegde MJ

My Baby gaat over zijn rhymes, die slaan nergens op, die kerel kon niks beter verzinnen en dacht waarschijnlijk ik maak eens een track over de sterkte van mijn rhymes: Babyrhymes.
Make You Dance: Daar druipen de skills ervan af, RnBdansskills dan wel, vergezeld door 2 vriendinnen is dat een echte track waarvan je koppijn van krijgt en je meteen al je RnB-Cd's uit je raam gooit.
Play Like Us is waarschijnlijk een diss naar Bow Wow, die dissen komen gewoon keihard aan:
Ik heb lekker meer geld,
mijn vriendin is knapper,
Mijn rotCd zuigt harder. en ik die dacht dat Second Round Ko en Fuck With Dre Day echte dissen waren.
True Love daar wil ik niet teveel woorden aan kwijt geraken, gaat over dat ene meisje dat hij gewoon niet kan krijgen moest het op zijn skills aankomen.
2way, ja daar help zijn vader hem nog eens. Echt 2 legendes op 1 track. Te goed voor woorden...
Romeo! Show the Theme, de zoveelste liefdestrack. Ja de inspiratie en variatie druipt er af op deze Cd. The Theme is liefde, (hoe kom je er toch op??)
My Cinderella

wow en dan nog met de enige Nick Cannon, die track is nog meer lachwekkender dan zijn belachelijke show.
Daarna koos die kerel eindelijk voor wat variatie: Bobblehead [Remix] , Hij wou iets maken over zijn uiterlijk, (wow wat origineel zeg...), en hij vind zichzelf zelf zo knap dat hij zelf een Remix moest maken, ik denk dat die track wat te maken heeft met de vorm van zijn hoofd.
My Girlfriend, Zijn grootste classic, track 951233475661765 met hetzelfde onderwerp, en wow weeral zo eentje die ja na 2 sec luisteren skipt, Intyana zorgt voor een tenenkrommend refrein waar je dagen niet goed van word.
Ik hoopte dat deze kerel de k*anker zou krijgen maar nee het was maar griep, hij kwam op het geniale WhoodiHoop toen hij aan het ijlen was enja waarom niet de studio in gaan dan?? Miss komt er wat uit de bus.
Soldiers vertelt echt over die kerel zijn erg leven, je weet wel: Dealen, Kogels vangen, dode homies... (Yeah Right In San Andreas waarschijnlijk).
I Need Dubs, wow 2de Legendarische collabo, ik zou eerder zeggen
I Need Skills, maar die heeft hij en zijn vader niet. Alles behalve dat.
Zoals je al gelezen hebt heb ik deze Cd net geluistert en volop genoten, ik was klaar in 25sec. Hier stem ik zo (0),5* op, zonder twijfel. Komt zo op in mijn top10. (Van meest schadalige Verzamels ooit). Deze kerel is en blijft onderschat. Komaan zeg: Iemand die 951233475661765 tracks kan maken over liefde, dat verdient gewoon respect... . Ik kan al niet wachten op zijn volgende.