Carly Simon - Into White (2007)

Label: Columbia

1. Into White (2:49)
  2. Oh! Susanna (2:58)
  3. Blackbird (2:30)
  4. You Can Close Your Eyes (3:21)

met Ben Taylor & Sally Taylor

5. Quiet Evening (4:22)
  6. Manha de Carnaval (Theme from "Black Orpheus") (2:22)
  7. Jamaica Farewell (3:29)
  8. You Are My Sunshine (2:36)
  9. Devoted to You / All I Have to Do Is Dream (2:51)
  10. Scarborough Fair (2:58)
  11. I Gave My Love a Cherry (The Riddle Song) (3:39)
  12. Over the Rainbow (2:24)
  13. Love of My Life (2:54)
  14. I'll Just Remember You (2:27)
avatar van charlezzz

avatar van dynamo d
ben benieuwd. een van de beste singer/songwriters dieik ken.

Mee eens. Vooral Coming Around Again vind ik een klassieker. Op MuMe trekt Carly Simon helaas nog niet zo veel stemmers en andere belangstellenden. Daar moet wat aan gebeuren.

avatar van musicfriek
dynamo d schreef:

Coming Around Again?? Aardige ballad hoor, maar haar grootste klassieker is nog altijd You're So Vain! Dat nummer kan niet kapot. Inderdaad zwaar ondergewaardeerd, deze zangeres, ze heeft veel meer sterke nummers zoals Nobody Does It Better en Why.

avatar van L_T_B
ben benieuwd. een van de beste singer/songwriters dieik ken.

Tsja, dit album is bijna compleet gevuld met traditionals en covers. Waaronder het Lennon/McCartney nummer Blackbird.

nijme255@adsl
Hou van haar stem.
Ben niet kapot van deze repertoirekeuze.
Had beter gekund.

Mooie, rustige en vooral sfeervolle muziek.

*3,5

avatar van Ilyasse15
zal wel aan mij liggen, maar vind de teksten zeer slecht, niet eens te beginnen over de muziek.

avatar van Justinx
Ilyasse15 schreef:

De slechte teksten zijn dus niet aan haar te danken. Zij heeft tot slot van rekening de nummers niet geschreven.

avatar van Wib0__
Heeft zij niet eens een duet gehad met Janet Jackson?

avatar van Wib0__
Wordt hier rustig van... 3*

EVANSHEWSON
ben benieuwd. een van de beste singer/songwriters dieik ken.

Ik ken deze nieuwe plaat niet, maar van zo een klassemadame als Carly Simon kan ik me niet voorstellen dat de erg lage score geheel terecht zou zijn...

Je hebt groot gelijk EvanShewson, onze Carly heeft een fantastische plaat afgelevert met een van haar mooiste openingtracks die ik ken. heerlijkerustgevende folkplaat met ierse invloeden, en 2 nieuwe nummers waarvan eentje een duet is met haar kinderen. echte aanrader kijk ook naar de mooie vormgeving van het cd doosje.