John Sebastian - The Four of Us (1971)

Folk / Rock
Label: Reprise

1. Don't Want Nobody Else (2:06)
  2. Well, Well, Well (2:39)
  3. We'll See (3:09)
  4. Sweet Muse (3:17)
  5. Apple Hill (2:29)
  6. Black Snake Blues (2:21)
  7. Black Satin Kid (3:56)
  8. The Four of Us (15:59)
avatar van Supersid
Mijn exemplaar heeft een hele andere trackvolgorde, en in die versie staan de betere nummers op de tweede plaatkant. Die tweede plaatkant is dan zelfs sterk genoeg om 3,5* te rechtvaardigen, waar ik tijdens de eerste helft steeds ontgoocheld achterblijf...

avatar van Droombolus
Wat minder samenhangend dan z'n eerste. De blueskoffers zijn wel lekker maar ik hoor toch liever in z'n good time music modus. Het titelnummer, een beschrijving van z'n huwelijksreis, is een prima suite.

De tracklisting van de 1e kant op mijnes is ook heel anders trouwens. Ik heb 'm in de Edsel boks met z'n eerste 4 studio LP's en een BBC Live DVD.

avatar van Supersid

Die heb ik ook ja