menu

Witchfynde - Cloak & Dagger (1983)

mijn stem
3,12 (8)
8 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Metal
Label: Expulsion

  1. The Devil's Playground (4:24)
  2. Crystal Gazing (4:45)
  3. I'd Rather Go Wild (4:37)
  4. Somewhere to Hide (3:07)
  5. Cloak and Dagger (3:38)
  6. Cry Wolf (4:08)
  7. Start Counting (3:40)
  8. Living for Memories (3:53)
  9. Rock + Roll (3:06)
  10. Stay Away (3:44)
  11. Fra Diabolo (1:35)
totale tijdsduur: 40:37
zoeken in:
avatar van Sir Spamalot
2,5
Vooraf zeg ik dat ik er geen spijt van heb. Waarom? Deze heb ik voor een luizige 3 euro kunnen kopen op vinyl afgelopen zondag op een plaatselijke rommelmarkt alweer. Rommelmarkten zijn als de Belgische zomers, meestal is het niets maar dan heb je eens een prachtige dag. Deze plaat vind ik niet prachtig: vanaf het eerste nummer heb ik de indruk dat dit album zich naar het einde sleept door het algemeen traag karakter van de songs en de toonONvastheid van de zanger, Luther Beltz. Nummer 11, Fra Diabolo, is een kort instrumentaaltje en het einde van dit album. Geef iemand eens ongelijk.

Op basis van de hoes, afkomst en tijdperk (ik dacht aan NWoBHM) heb ik deze gekocht, och, deze krijgt nog wel een plaatsje in mijn alsmaar krapper wordende kast. Ik vind het wel weinig met de NWoBHM te maken hebben, daarvoor zit er niet genoeg pit in. Het debuutalbum krijgt betere punten, tijd dat ik die eens onder handen neem, want daarop zingt een (hopelijk betere) zanger.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:39 uur

geplaatst: vandaag om 17:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.