O Yuki Conjugate - The Euphoria of Disobedience (2006)

Electronic
Label: OYC

1. Noiseflaw (8:24)
  2. In Dreams, Perhaps (4:41)
  3. Slither (5:18)
  4. Binaryglow (2:21)
  5. Out Through the Skin (7:16)
  6. Tropospheric (4:51)
  7. Where She Goes at Night (4:16)
  8. Incomplete (1:22)
  9. Estuary (5:13)
  10. Sunlessglare (7:25)
  11. Dirty Roads (4:56)
avatar van eviljoke
Een nieuwe van O Yuki Conjugate. Wow. Heb intussen ook maar even de backcatalogue toegevoegd van dit Ambient project met lichte Industrial roots.

Deze wil ik dus ook kopen, maar hij is nogal prijzig (17 pond) en enkel te verkrijgen via OYC zelf.

Misschien moet ik zelf eens gulle kerstman spelen

avatar van eviljoke
Heb hem nog niet origineel, en ik vind de prijs ook nog steeds overdreven eigenlijk, maar dat neemt niet weg dat het toch nog een mooie cd is. Zo goed als Equator is ie niet, maar dat was eigenlijk hun meesterwerk.

avatar van Bruno Banani
En het hoesje met de laag hars erop staat prominent in mijn platenkast te pronken. Ik mis die 17 pond nog voor geen meter en die cd erin stoppen vergoedt dat elke draaibeurt weer