Bobby Valentino - Special Occasion (2007)

R&B
Label: Disturbing tha Peace

1. Intro (1:14)
  2. Anonymous (4:08)

met Timbaland

3. Checkin' for Me (4:34)
  4. Special Occasion (Interlude) (5:13)
  5. Rearview (4:30)

met Ludacris

6. If I Had My Way (4:48)
  7. Turn the Page (3:12)
  8. Home Is Where You Belong (4:33)
  9. Let Him Go (4:25)

met Fabolous

10. Only Human (4:35)
  11. Can't Wait 'Til Later (4:33)
  12. I Was Wrong (3:51)
  13. Soon as I Get Home (3:58)
  14. Over & Over (4:47)
  15. Right There (Thank You) (4:39)
  16. Wreck * (4:39)

met Ne-Yo

17. Only One * (4:27)
avatar van TheFunkyM
Niet echt een top plaat.. Nergens slecht maar allemaal te standaard

avatar van TheFunkyM
Ik vind deze plaat beter en beter worden, Op het begin vond ik zijn stem tegen het vals aan zitten, maar ik begin nu een beetje te houden van deze muziek. De beats vind ik erg lekker de rustige en de uptempo beats ( op die van Timba na )

Al met al een chill plaatje.. Gewoon rnb zoals iedereen het eigenlijk al kent, maar wel hele lekkere RnB.

***1/2

Toch ook maar even zijn oude album beluisteren:)

avatar van TheFunkyM
Ik weet niet wat het is.. maar ik blijf dit album beter en beter vinden.. Op dit moment en al een heletijd mijn favo rnb album, verhoog hem met een half!

avatar van RestLove
Dit is gewoon een lekkere R&B-plaat van het modernere type. Paar slow jams, heerlijke producties van DarkChild en ja zelfs de track van Timbo is te pruimen. Bobby heeft ook de beschikking over een 'aardige' stem, alleen na een tijdje heb je het wel gehoord. Toch 3,5 *