Warzone - Fight for Justice (1997)

Punk / Metal
Label: Victory

1. Locked Out (2:54)
  2. I Won't Follow (2:07)
  3. Kicked in the Head (1:36)
  4. Nothing to Lose (1:45)
  5. Brother and Sisterhood (2:03)
  6. Going Psycho (2:23)
  7. Rebels Till We Die (2:50)
  8. Murder in the First Degree (1:44)
  9. Contempt (1:47)
  10. Fear of Regret (2:03)
  11. Ground Zero (2:29)
  12. Marked for Life (1:49)
  13. Out of Touch (1:17)
  14. Hopeless Nation (1:38)
  15. Grand Theft (4:17)
lambf
Dit is het eerste hardcore album dat ik ooit gehoord heb. Agressieve/snelle zang en ook samenzang(hoe noem je dat, dat het lijkt alsof er allemaal mensen door elkaar dezelfde tekst zingen ?), snelle en springerige muziek die ook nog eens heel lekker is. Het heeft behoorlijk indruk op mij gemaakt.

En dat doet het nog steeds, sterker nog, dit is een van de betere hardcore albums die ik ken. Het ligt in hetzelfde straatje als Agnostic front, alhoewel dit beter is. een klassieker, en niet minder dan een 5*

waarom staan dont forget the strugle en old school to new school er niet op (de albums welteverstaan)

avatar van MichelDumoulin
kurtrip schreef:

Omdat jij ze nog niet hebt toegevoegd Kurtrip!

dat samenzang noemen ze "gang yelling""...goede plaat,slechte productie de zang staat te ver naar voren..r.i.p. raybeez!