MC Lyte - Act Like You Know (1991)

Label: First Priority

1. When in Love (3:59)
  2. Eyes Are the Soul (3:56)
  3. Search 4 the Lyte (3:21)
  4. Act Like You Know (3:52)
  5. Mickey Slipper (Interlude) (1:37)
  6. Poor Georgie (4:31)
  7. Take It Off (4:53)
  8. Beyond the Hype (4:22)
  9. All That (3:04)
  10. Big Bad Sister (3:08)
  11. Like That Anna (Interlude) (0:53)
  12. Kamikaze (4:13)
  13. Can You Dig It (3:19)
  14. Like a Virgin (4:11)
  15. Lola from the Copa (3:05)
  16. 2 Young 4 What (3:36)
  17. Absolutely Positively... Practical Jokes (3:39)
  18. Another Dope Intro (Interlude) (0:42)
  19. K-Rock's the Man * (2:05)
avatar van 5713Finest
Dit is puur genieten. Alle beats zijn geweldig, en haar flow komt veel beter dan lik kim of eve. Poor Georgie is echt een klassieker die ik maar niet uit mijn hoofd kan houden, zo'n mooi nummer (check ook de clip) http://youtube.com/watch?v=P0_knGyIlNo&feature=related

Poor Georgie Goed nummer!

avatar van Kos
Kos
Grappige Toto-sample wel. ja

avatar van Psycholamp
Deze heb ik al jaren onaangeroerd in de kast staan. Alleen een keer snel doorgeskipt, toen ik deze zo'n tien jaar geleden heb gekocht. Binnenkort maar eens herluisteren.

RedLightCityBoy
Poor Georgie Pure Nostalgie, ik heb deze ook al weer wat jaartjes, ik zal hem snel maar eens gaan opzoeken en beluisteren. Ik vondt hem vroeger erg goed, hopelijk is dat zo gebleven.

avatar van Psycholamp
Psycholamp schreef:
Binnenkort maar eens herluisteren.

Of niet....

avatar van jordidj1
Poor Georgie wat een nummer is dat zeg!

Fijn stukje storytelling