menu

Warzone - Sound of Revolution (1996)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Punk / Metal
Label: Victory

  1. S.O.S. (2:02)
  2. United Worldwide (1:06)
  3. At War with Reality (1:55)
  4. Murdertown (1:36)
  5. Throw Me a Line (1:49)
  6. Countdown (2:31)
  7. The Sound of Revolution (3:14)
  8. The Snake & the Lion (1:45)
  9. Free at Last (2:01)
  10. We Won't Forget (1:45)
  11. War Zone (1:42)
totale tijdsduur: 21:26
zoeken in:
bennerd
Dat titelnummer... waanzinnig! Ook Warzone is een erg lekker nummer. Voor de rest een degelijke plaat, toch niet iets wat ik veel zou opleggen. De productie is niet echt my cup of tea. Wel begin ik deze band meer en meer te waarderen.

bennerd
Zeer goede comebackplaat (ik reken de verzamelaar van twee jaar ervoor niet mee) na de laatste hardrock-full-length van deze band. Als ik me niet vergis bleef op dat moment enkel Raybeez nog over van de oude line-up, maar hij weet hier weer fel van leer te trekken in de typische Warzone-stijl. Veel gang shouts, veel goed passende melodie en een dikke NYHC-beuk erin. Het titelnummer is een van dé anthems voor mij. Old school hardcore die het gevoel gaf dat de band nooit weggeweest was.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:24 uur

geplaatst: vandaag om 13:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.