menu

Jane Siberry - The Speckless Sky (1984)

mijn stem
3,33 (6)
6 stemmen

Canada
Pop / Folk
Label: Duke Street

  1. One More Colour (4:41)
  2. Seven Steps to the Wall (5:14)
  3. The Very Large Hat (5:39)
  4. Vladimir * Vladimir (7:11)
  5. Mein Bitte (4:22)
  6. The Empty City (6:47)
  7. Map of the World (Part II) (5:10)
  8. The Taxi Ride (5:41)
totale tijdsduur: 44:45
zoeken in:
3,0
In de jaren 80 ooit 2 platen van deze Canadese artiest gekocht. Ik vond ze intrigerend, maar lastig. Ik kan niet zeggen dat ik ze nog regelmatig op mijn draaitafel leg. Ik heb van deze plaat trouwens een andere , internationale versie. Een veel mooiere hoes, grijzig met Jane Siberry in een roeiboot midden op het land. Er staat ook een extra nummer op van de vorige lp, mimi on the beach dat ooit als single uit is gebracht. Een 7,5 minuten durende art pop nummer. Jane Siberry heeft op dit album ook wat langere nummers, met veel muzikale wendingen. De begeleiding is echt jaren 80 met synths, wat ik niet altijd passend vind. Folk heb ik nergens kunnen ontdekken op dit album.
Het blijft een intrigerend album, wat tegendraads, niet gemakkelijk. Misschien dat anderen het meer waarderen, ik geef het een 3.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:23 uur

geplaatst: vandaag om 11:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.