Slapshot - Unconsciousness (1994)

Punk / Metal
Label: We Bite

1. The Day My Thoughts Turned to Murder (1:53)
  2. Unconsciousness (4:22)
  3. Broken (2:53)
  4. Gasoline (3:44)
  5. Bulletproof (3:22)
  6. My Mother's Son (3:03)
  7. Victimized (3:08)
  8. Pushing in on Me (3:29)
  9. Back to My Friends (3:01)
  10. Insomnia (4:42)
  11. Blameless (3:33)
  12. You Have the Right to Remain Violent (1:42)
avatar van frolunda
Dit album is misschien niet echt representatief voor het overige werk van Slapshot maar desondanks bevalt ie me uitstekend.Het geluid op Unconsciousness doet me wel wat denken aan de band Helmet iets wat misschien komt door de gort droge productie van Steve Albini.Het niveau van de songs is ook dik in orde met Gasoline,het titelnummer en Pushing in on me als voorlopige uitschieters.Aanrader.

avatar van eightynine
Aangezien Slapshot dit jaar ineens een knaller van een comeback plaat uitbracht, eens terug in de tijd en dat stuit je op deze. Ander label, Albini achter de knoppen en DAMN, WAT EEN VRESELIJKE HERRIE. Gelijk een aantal keer op de repeat, keihard afvragen hoe Slapshot zo onbekend is gebleven?!?!