BarlowGirl - BarlowGirl (2004)

Label: Fervent

1. On My Own (4:01)
  2. Pedestal (3:29)
  3. Never Alone (4:30)
  4. Harder Then the First Time (3:49)
  5. You Led Me (3:42)
  6. Mirror (3:53)
  7. Superstar (3:25)
  8. Clothes (2:27)
  9. She Walked Away (4:13)
  10. Average Girl (3:23)
  11. Surrender (4:50)
Dit is nou eens een goed album!
Barlow girl is echt super.
Wat een gave Rockchickies zeg geweldig!

On my own - 4.5 sterren.
Een gaaf rock nummer met een mooie tekst.

Pedestal - 3.5 ster..
ik vind dat een grappig rock nummer..
Gave drums! Alleen soms een beetje te veel herhaling..

Never Alone - 5 sterren!!!!
Het mooiste nummer van de hele cd. wat een geweldig nummer is dit toch. De tekst is heel erg mooi en ook de zang en de muziek is super!
Het begint heel mooi rustig, en later word het meer rock geweldig.

Harder Then The First time - 4 sterren

You Led me - 4 / 4.5 sterren.
Mooi rustig nummer, met hele goede zang van de 3 dames en de muziek op de achtergrond is heel erg "touching".
Vooral een nummer voor de mensen die gelovig zijn.

Mirror - 5 sterren!
Ook 1 van de beste nummers van het album. Maar ook dit nummer haalt het niet bij never alone. Ik vind de tekst van dit nummer heel erg goed. De drums en het gitaarwerk is heel goed gedaan op dit nummer.
en die rock-beat erachtig is natuurlijk geweldig.

Superstar - 3.5 ster
Alle nummers vind ik mooi van barlow girl. Maar dit vind ik toch wel 1 van de minderen. maar toch, het zangwerk en de muziek maken heel veel goed.

Clothes - 4 sterren.
Gaaf rocknummer. Ik vind het een leuke unieke tekst.
lekker swing nummer.. heerlijk.

She walked away - 4.5/5 sterren.
Heel erg mooi nummer dit. Ik vind de tekst geweldig. de meiden zullen zoiets wel hebben meegemaakt want dit nummer is zo mooi gemaakt. Ook het einde, vind ik heel uniek en touching.

Average Girl - 4.5 ster
Ik vind dit een gaaf rock nummer, vooral het begin is cool. ik vind het een heerlijk swing nummer en de tekst is super! De drums en het gitaar werk is erg vet.

Surrender - 4.5/5 sterren.
Het rustigeste liedje van de cd, maar toch geweldig.
De achtergrondmuziek is heel erg mooi. En de zang, ze zingt met zoveel gevoel. Een gave afsluiter van deze cd.

Ook al ben je niet echt gelovig, deze cd is toch een hele vette cd om te hebben.. barlowgirl Rock!