Metal Fingers - Special Herbs 9 & 0 (2005)

Label: Shaman Works

1. Vinca Rosea (3:04)
  2. Burdock Root (3:36)
  3. Vervain (3:03)
  4. Bergamont (3:37)
  5. Podina (2:11)
  6. Untitled (4:00)
  7. Coltsfoot Leaf (3:45)
  8. Orris Root Powder (3:41)
  9. Passion Flower (4:08)
  10. Yellow Dock (4:26)
  11. Datura Stramonium (3:06)
  12. Coca Leaf (3:55)
  13. Peach Extract (4:07)
NAT
Ik vind mf doom niet tot een van de grotere mcs horen.

avatar van MJ_DA_MAN
En dan gelijk maar een 0,5 . Nee je hebt gelijk, Ca$his, Juelz Santana, T.I., Kempi zijn duidelijk boven het niveau van deze man. Een 5 voor hun is daarom absoluut terecht.

avatar van Osiris Apis
NAT stemsysteem kent alleen een 0,5* of 5*.
DOOM rapt op deze plaat helemaal niet.

Osiris Apis schreef:
NAT stemsysteem kent alleen een 0,5* of 5*.
DOOM rapt op deze plaat helemaal niet.
Achja, misschien is het wel omdat Doom een masker draagt i.p.v. een grill.

NAT
naja dat slaat nergens op Talib Kweli draagt toch geen grill en wordt toch tot een van de betere mcs genoemd die heb ik toch ook een 5 gegeven.

Maarten||
Dit album is toch niet zo slecht als het gemiddelde zegt? Ik vind de beats hier toch wel fijntjes op .

avatar van Osiris Apis
Dit komt vooral door 'meneer 1/2 cq 5 ster'.

RedLightCityBoy
Dit is toch Dooms instrumentale album of niet?

avatar van Stapler
Klopt, al die Special Herbs zijn instrumentaal.

RedLightCityBoy
Stapler schreef:
Klopt, al die Special Herbs zijn instrumentaal.

oke bedankt

avatar van MJ_DA_MAN
Veelal gezellige producties van DOOM, alleen is het zoals bekend een plaat met instrumentale versies van nummers i.p.v. instrumentale hiphop (RJD2, Blockhead etc.). De raps mis je dus toch op deze (puike) beats, waardoor ik niet meer dan een 3,5* kan geven. Ik had graag gezien dat DOOM een album zoals Donuts had gemaakt (alleen dan in zijn stijl uiteraard) en dus met alleen korte nummers.