Apparat - Berlin, Montreal, Tel Aviv (Selected Live Recordings) (2006)

Duitsland
Dance
Label: Shitkatapult

1. Berlin (6:30)
  2. Montreal (5:55)
  3. Tel Aviv (5:52)
Vrijdag Montreal gedraaid op een feestje.

Wat een geniaal nummer is dat toch. Een heerlijke technotrack, met fijne vocals en IDM-achtige beats. Toch wel het beste wat Apparat tot nu toe gedaan heeft, vind ik.

avatar van KampF
Nice. Ik ga ten eerste voor Tel Aviv!

avatar van levenvergeten
Drie van de beste techno-tracks die ik ken. Montreal is toch wel mijn favoriet denk ik.

avatar van John Doe
Zoeen Montreal is het toch niet helemaal voor mij en de rest ook niet. Ik heb het niet zo op dat geluid, niet mijn type uitwerking. Het leunt aan tegen bepaalde producties van Nathan Fake en James Holden. En met hun heb ik dat ook wel. Een beetje te luchtig is een korte uitleg.

De gesamplede vocalen op de achtergrond in Montreal en het type beats daarin (en in Tel Aviv) zijn iets leuks dat Gescom voor mij op een wat betere manier heeft gedaan (bijvoorbeeld het nummer Rival *edit klinkt back-to-back met Montreal wel lekker trouwens*). Een beetje serieuzer en minder plastic (zoals ik het dan graag heb, maar niet altijd).

Nog steeds vind ik dit een best leuke, kwalitatieve EP.

Hmm, ik zal dat nummer van Gescom eens opzoeken.

avatar van Leonard91
Alledrie heerlijke nummers en ook heel verschillend. Ben nog aan het twijfelen welke ik het beste vind, Montreal of Tel Aviv.