Nodesha - Nodesha (2003)

Label: Arista

1. Platinum Girl (Intro) (0:47)
  2. Get It While It's Hot (3:51)
  3. That's Crazy (4:00)
  4. Sugar Buddy (4:09)
  5. Got into My Head & Stole My Heart (4:22)
  6. Kinda Guy I Like (4:27)
  7. Why You Wanna Lie (4:10)
  8. Almost There (4:48)
  9. Curious (3:21)
  10. Cupid in Me (4:08)
  11. Rock Your Body (3:46)
  12. Get It While It's Hot [AB Experience Remix] (4:21)
  13. Thank You (1:07)
  14. So Good (3:40)
avatar van NewYorkCityLight
That's Crazy vind ik echt een goed nummer!! Get It While It's Hot vond ik ook altijd wel leuk.

avatar van NewYorkCityLight
Ik wil haar toch nog ff complimenteren op That's Crazy. Dat is namelijk een nummer dat gaat over dat het voor een jongen en een meisje heel moeilijk is om goede vrienden en leuke dingen te zijn omdat er uiteindelijk wel eentje verliefd wordt.

Ik vind dit een erg apart onderwerp voor een nummer, erg origineel dus. Meestal wordt er gezongen over een gebroken hart of een gevonden liefde maar dit heeft weer iets heel anders. En natuurlijk herken ik het ook van mensen om me heen en mezelf.

avatar van Angelo
Sinds vandaag Get It While It’s Hot weer helemaal herontdekt, ik heb de cd-single weer teruggevonden op zolder. Het valt me op dat het nummer een vrij goede, tijdloze productie kent (vooral in z’n soort). Het is weliswaar een uptempo nummer, maar het klinkt behoorlijk relaxed. Komt denk ik ook wel door het zachte stemgeluid van Nodesha, die ten tijde van deze single pas een jaar of 18 was. Als ik me niet vergis werd dit nummer slechts in een paar landen een bescheiden hitje, waaronder in Nederland. Hij heeft de top 40 wel gehaald meen ik, maar hij was er ook snel weer uit. Dit nummer zou zo in de zomer van 2012 zo weer opnieuw kunnen aanslaan als het zou worden uitgebracht, het klinkt nog steeds fris.