Freestylers - Adventures in Freestyle (2006)

Electronic
Label: Cortex

1. In the Beginning (2:23)
  2. Security (4:56)
  3. Could I Be Dreaming? (4:24)
  4. Fast Life (4:35)
  5. In Love with You (4:02)
  6. Jump N Twist (5:13)
  7. Pocketful of Sadness (4:01)
  8. Electrified (3:42)
  9. Hard to Stay (4:14)
  10. Painkiller (4:26)
  11. Turn to Dust (5:06)
  12. Old Skool Fool (2:32)
  13. So Fine (4:35)
  14. Beat It Down (4:53)
  15. Infernos (3:51)
avatar van Discoverme
Opvallend lekker album. Ze zijn erg de electro kant opgegaan and I like it!

Electro in al zijn vormen: snel/ hard (Security, Fast Life), relaxed (Infernos), disco (So Fine)

Favorieten: So Fine, Beat it down (een audiobully's-achtige track), Infernos

So Fine heeft wel een heel duidelijke verwijsing naar Thriller

Ook lekker is de Fanta-commercial track : Could I be dreaming?

avatar van Zwammer
Ik zit het plaatje nu ook ff te luisteren. Klinkt zoals we van de Freestylers gewend zijn. Veel snelle beats met rap en/of een zangeres. Veel van deze nummers zullen ongetwijfeld wel weer in de spellen van EA komen, want de nummertjes lenen zich goed voor de EA Trax van spellen als FIFA en NFS. Zelf houd ik er niet zo van, al vind ik de single In Love With You toch wel weer erg lekker

avatar van RogerV
Matige opvolger van het sterke raw as f'ck

Hier en daar lijken ze op beschamende wijze Linkin Park na te doen en dat kan toch nooit de bedoeling zijn.

Uitschieter is wel Pocketfull of Sadness. Die is echt tof.

avatar van -SprayIt-
Zwaaar ondergewaardeerd album!
Bijna elke track is goed.
Echt een topper.

avatar van PPKLP
Eerste klas album! Veel variatie en weinig tot geen zwakke momenten. Vooral "Painkiller" samen met Pendulum is een echte knaller. En dan moet je eigenlijk de B-kant van de singel even opzoeken namelijk de remix van Neerlands eigen Noisia!! Een van de beste cross-over dance nummers ooit gemaakt! Zonder twijfel...

avatar van UK-Choonz
1,0
Ik vind deze helemaal niks. Hiermee verneukte de Freestylers de sterke comeback met het geweldige Raw as f'ck weer helemaal.

Hier proberen ze iets teveel de rock kant op te gaan wat lijkt op een slechte Limp Bizkit, Linkin Park/Papa Roach immitatie.