Kid Koala - Carpal Tunnel Syndrome (2000)

Canada

3. Fender Bender (3:54)
  4. Drunk Trumpet (2:57)
  5. Roboshuffle (2:40)
  6. Barhopper 1 (1:58)
  7. Music for Morning People (3:47)
  8. Naptime (1:34)
  9. A Night at the Nufonia (3:53)
  10. Temple of Gloom (4:16)
  11. Scurvy (4:16)
  12. Like Irregular Chickens (1:55)
  13. Barhopper 2 (3:13)
  14. Roll Credits (3:19)
avatar van BoordAppel
Eigenlijk een 3,75 maar ik hou het maar op een 3,5. Het probleem dat ik bij DJ albums heb is dat het allemaal erg knap gemaakt is maar dat er vaak vergeten wordt ook nummers te maken. Ook hier is dat het geval, alleen in iets mindere mate dan andere DJ albums die ik ken.

Wat zijn precies DJ Albums? is dit ook een DJ album?

avatar van BoordAppel
Die plaat ken ik niet van DJ Shadow maar ik doel eigenlijk op de echte turntable dingen zoals deze en deze plaat. Met een hoop gescratch en bizarre geluiden erdoorheen zeg maar.

avatar van Kos
Kos
Hobbes schreef:

Wat zijn precies DJ Albums? is dit ook een DJ album?
Ja.

avatar van T.O.
Vind ik niet. Die platen van Mixmaster Mike en Rob Swift, dát zijn dj-platen.

Knok 't maar uit onderling, ik hoor wel wanneer de uitslag bekend is

avatar van Dielie
Zeer leuk uitstapje op de stalen rug van een platendraaier of "turntable" in een fictioneel en gezellig muziekwereldje gemaakt door het eucalyptusblaadjes-etende Koala-beerke met gouden vingers ofwel "Kid Koala".

Werpt u allen in een grote bruine 70's zetel, laat de gordels maar uit want Kid Koala beheerst perfect het stuur van de "Wheelz Of Steel".

Geniet!

Pauper
A Night at the Nufonia erg leuk gedaan met die Monthy Python sample, even hulde daarvoor, verder niet veel bijzonders, minder sterk als zijn opvolger. 3* Wel erg knap gedaan desondanks!

avatar van PJC
PJC
allemaal wel boeiend enzo maar het luisterd gewoon niet lekker. A Night at the Nufonia is wel tof

avatar van RogerV
Gevalletje knap werk maar verder weinig aan. Ik vind het behoorlijk vervelende en nietszeggende muziek verder. Ondanks dat het goed gemaakt is. Maar dit zet ik een keer op en daarna nooit meer.