Witchfynde - Lords of Sin (1984)

Label: Mausoleum

1. The Lord of Sin (6:32)
  2. Stab in the Back (4:55)
  3. Heartbeat (5:51)
  4. Scarlet Lady (4:13)
  5. Blue Devils (3:37)
  6. Hall of Mirrors (5:08)
  7. Wall of Death (3:42)
  8. Conspiracy (3:49)
  9. Red Garters (1:17)
  10. Cloak and Dagger [Live] * (6:06)
  11. I'd Rather Go Wild [Live] * (4:48)
  12. Moon Magic [Live] * (4:07)
  13. Give 'Em Hell [Live] * (4:29)
avatar van BlauweVla
Wat een prut geluid zeg, totaal vlak. Deze zanger Luther Beltz vind ik persoonlijk wel beter klinken als de eerste trouwens. Verder; geen uitschieters en na 4 a 5 tracks heb ik het wel weer gehoord.
Eigenlijk maar 8 studio tracks op dit album trouwens, "Red Garters" is gewoon nog een stukje "Conspiracy" namelijk. De zogenaamde anthems (track 10 t/m 13) zijn niet eens echt live werd later bekend...

avatar van BlauweVla
Toch wel en beetje spijt dat ik deze heb weggedaan Nou klopt het bovenstaande nog steeds wel vind ik, maar wat wel goed is: de zang van Luther Beltz en het gitaargeluid is best mooi. Het wordt alleen erg verprutst door de kaal klinkende drums denk ik. Wil em terug in de collectie, maar niet meer te vinden haha!

avatar van BlauweVla
OK, ik ben erachter gekomen dat origineel "Red Garters" wel een echte aparte track was, die blijkbaar geskipt is op de Mausoleum CD release...

avatar van BlauweVla
Heb em weer, in prachtige digi-pack

avatar van hellboy123
Zojuist deze, voor mij totaal onbekende, LP opgezet en blij verrast! Dit klinkt best lekker. Geen slechte zanger en lekker melodieuze metal nummers