Deep Rooted - The Second Coming (2006)

Label: Open Myndz

16. Feel Good Music
  17. Pay Dues

met Abstract Rude

avatar van jelmer19
heel goed album, relaxte hiphop, echt een aanrader

avatar van Osiris Apis
Ik ben hier wel benieuwd naar. Relaxte hiphop daar houd ik wel van.

avatar van jelmer19
Dit is 1 van de beste hip-hop albums die de laatste tijd is uitgekomen. De beat zijn erg goed verzorgd en de raps zijn ook super vind ik. Het album opent goed met het nummer ''memories'' en vanaf dit moment was ik benieuwd of dit niveau gehandhaaft zou worden. Ik werd blij verrast want er kwamen nog veel meer heerlijke songs. Een erg goed album van deze groep en ik bekroon het met een dikke 4,5*

avatar van jelmer19
Heb je deze al geluisterd Osiris?

avatar van Osiris Apis
Nee, nog niet. Ik had hem niet in mijn 'te luisteren map' gezet. Ik ga er binnekort toch eens achteraan.

avatar van Rhythm & Poetry
Is dit lekkere muziek of is dit lekkere muziek . Ik kreeg deze tip van jelmer en ik ben er zeer blij mee. Dit is nou eens muziek waar ik precies van hou. Warme/soulvolle producties met bijvoorbeeld een stukje piano of een heerlijke drum en daarover wordt goed gerapt. Sterke lyrics die fraai gebracht worden met een fraaie flow. Vanaf Memories wist ik dat het album helemaal geweldig zou worden. Sterke gastartiesten ook die een extra duit in het spreekwoordelijke zakje doen.

RedLightCityBoy
Ik raad jullie ook Think Twice aan! die man dropte een geweldige plaat in dit straatje. Check die man

avatar van Osiris Apis
Ik heb een paar weken terug het album voor het eerst beluisterd. De 1e luisterbeurt nodigde niet uit om snel het album voor een 2e keer te luisteren. Dus pas vandaag voor de 2e keer gedraaid.
Memories is een goed nummer. Maar de rest kan me nog niet zoveel boeien. Het klinkt niet erg speciaal en veel hetzelfde.
En de zangeres vind ik minder in de nummers. Niet dat haar slecht vind, maar ik houd meestal niet van refreinen die op zo'n manier worden gezongen.

RedLightCityBoy
Dit is echt een moeilijke plaat om te beoordelen.
Deep Rooted is een zeer sterke soul hip-hop groep uit San Diego.
De groep bestaat uit drie mc's en een zangeres.
Het zelfde plaatje als Black Eyed Peas (maar totaal andere muziek).

De enige vergelijking die ik zou willen leggen zijn de soms wat overbodige refreintjes van deze zangeres. Ze is zeker niet slecht, maar ik heb toch het idee dat ze het album niet kan dragen.

Op nummers als 'Celebrate' is het nog erg verfrissend en aardig.
Maar hoe verder het album zich afspeelt hoe eentoniger het wordt.

Over het algemeen is dit een zeer lekkere chillout plaat.
Leuke producties (van de mannen van Deep Rooted).
Maar soms iets the chill en dromerig om mij echt van begin tot het eind te boeien.

Maxmus
Het lijkt allemaal wel heel veel op hetzelfde.
Maar dat maakt niet uit want het is een plaat die lekker wegluisterd.
Met als favoriete nummer Shine Met Oh No.

Rene1979
Ik kan mij niet volledig in de kritiek vinden en eigenlijk ook niet gedeeltelijk. Dit album heeft al vaak in de cd speler gezeten en is super relax!