Chris Isaak - Always Got Tonight (2002)

Label: Reprise

1. One Day (4:26)
  2. Let Me Down Easy (4:08)
  3. Worked It Out Wrong (3:48)
  4. Courthouse (3:21)
  5. Life Will Go On (3:07)
  6. Always Got Tonight (3:50)
  7. Cool Love (3:45)
  8. Notice the Ring (3:47)
  9. I See You Everywhere (3:23)
  10. American Boy (2:51)
  11. Somebody to Love (2:36)
  12. Nothing to Say (4:41)
avatar van musicfriek
Dit album ken ik dus helemaal niet. Is het wat? Zo te zien zijn laatste cd die hij tot nu toe gemaakt heeft.

Father McKenzie
Vrij matig album, ik herbeluister alles wat ik heb, omdat ik wat beter werk van de man met de stem die het dichtst bij die van Roy orbison komt, in de i-pod wil,
maar dit is een nogal wisselvallig album, lang zijn beste niet.
Isaak moet het hebben van dromerige en zweverige nummes, toch voor mij in elk geval. Als hij tracht wat harder te rocken.... dan doet het me véél minder, en dat probeert hij hier wel vaker op, en dat gaat hem volgens mij niet zo best af.

Lage score zeg. Zitten toch best een paar aardige up tempo nummers bij, zoals One Day. Helaas voor Chris blijft het 3.5 voor mij.
Grappig is het ook soms: I notice the Ring. Vooruit dan 1/2 erbij voor dit nummer

avatar van akira124
Inderdaad geen goede poging van Chris. Dit is niet zijn ding, helaas.....

avatar van Supersid
Heeft best wat tijd nodig, is bij mij op 2,5* begonnen, maar als je 'm wat kansen geeft komt er toch iets moois blootliggen...

avatar van dynamo d
One Day, Cool Love en Notice the Ring zijn fijne nummers. Best een goed album van Chris Isaak.

avatar van vinejo
Toch wel onderschat hier qua score. Ik zou 3,75 willen geven maar gezien de onterechte lage score rond ik af naar 4. Denk dat velen afknappen op de kitcherige hoes.

avatar van milesdavisjr
Denk dat velen afknappen op de kitcherige hoes.

Ik denk dat de hoes nog wel meevalt.
Het is simpelweg het songmateriaal dat niet het niveau aantikt van zijn oudere platen.
Always Got Tonight klinkt wat belegen en mist peper, daarom scoort de plaat denk ik dit gemiddelde.