Dave Angel - Globetrotting (1997)

Electronic / Dance

4. Club Hell (6:17)
  5. Sensor Zurich (5:57)
  6. K Road Nz (6:39)
  7. This Is Disco (6:00)
  8. Tokyo Stealth Fighter (6:05)
  9. Liquid Rooms (6:23)
  10. Chicago Emerald City (6:01)
avatar van Memphis
Lekker album hoor met verschillende dancestijlen. Vraag me wel af wie de selectie doet om dance albums te plaatsen. Waarom deze wel en andere techno acts niet. Maar deze cd verdient het wel om er tussen te staan. Club Hell duidelijk mijn favoriet

Iedere user kan hier platen toevoegen. Dat bepaalde albums er nog niet opstaan, komt omdat er nog niemand is geweest die ze heeft toegevoegd. Dus voeg vooral toe, zou ik zeggen.

avatar van Memphis
Ja heb ik gedaan, als het goed is zijn er twee onderweg. Dance is toch wel een beetje het ondergeschoven kindje op deze site dus ben van plan elke dag twee toe te voegen

Leuk dat er nog een danceliefhebber is en ook meteen aan het toevoegen slaat.

Misschien dat het toevoegen in het begin wat lastig gaat (we zijn bv. vrij streng - maar rechtvaardig - wat betreft de hoesjes, maar op een gegeven moment krijg je er wel routine in en gaat het als vanzelf.

thejazzscène
Ik ken één nummer van deze man en dat is airbourne. Dat nummer is eveneens (een aantal keer) geremixed door carl craig en verscheen op zijn briljante mixalbum "the workout" (cd1).
Het is werkelijk een meesterlijk nummer dat ik iedereen aanraadt eens te beluisteren. Erg knappe structuren van synthesizers met op sommige momenten gillende vrouwenstemmen (voor de liefhebbers ). Op het mixalbum dat ik eveneens iedereen aanraadt, schuift Craig er dan nog een een aller droogste housebeat achter waardoor het geheel zo bijzonder knap wordt.
Aanrader.
Memphis; is deze muziek trancy techno of welke stijl mag ik hier verwachten?