Cold - 13 Ways to Bleed on Stage (2000)

Metal / Rock
Label: Interscope

1. Just Got Wicked (3:10)
  2. She Said (3:43)
  3. No One (4:13)
  4. End of the World (3:42)
  5. Confession (3:49)
  6. It's All Good (3:04)
  7. Same Drug (3:17)
  8. Send in the Clowns (4:08)
  9. Anti-Love Song (4:01)
  10. Witch (3:48)
  11. Sick of Man (4:04)
  12. Outerspace (3:37)
  13. Bleed (3:56)
kweet niet wat ik ervan moet vinden. staan paar vette nummers op maar heb er niet altijd zin om ernaar te luistere. maar is toch wel 3.5* waard

Voor mij het begin van het ontstaan van mijn liefde voor muziek. Werd er al vroeg ingegoten met de paplepel. Begon met Cold, Creed, Staind, Bush enz....

Cold is vaak wel in een vorm van eenvoud maar je weet tenminste wat je krijgt. Hoop dat die broeders nog een keer in NL komen!

wel erg mooie titel!

avatar van Joy4ever
En een erg mooie cd. De muziek zit prima in elkaar en Scooter weet je zo nu en dan echt te raken met zijn zang. Vooral de afsluiter is om kippenvel van te krijgen zo mooi. Ik vind dit een zegen in de jungle van nu-metal. Jammer dat ze niet echt zijn doorgebroken.

avatar van dvdschaaf
Toen ik dit voor het eerst hoorde (nl No one) dacht ik dat ik met staind te maken had...
CD gekocht en weer een nieuwe wereld voor je open