Jukebox Buddha (2006)

3. Aki Onda - The Buddha in New York
  4. Adrian Sherwood + Doug Wimbish - Karma-Cola
  5. Thomas Fehlmann - Liquid Buddha
  6. Robert Henke - Layer 02
  7. Blixa Bargeld - Little Yellow
  8. Es - 3 Tietä Valojen Taa
  13. Alog - A Dragon Lies Listening
  14. Minit - Winged Life
  15. Sun City Girls - Dry Valley
avatar van Jazper
Allerlei artiesten die het buddha-machientje van FM3 gebruiken om tot een stuk muziek te komen. Het kan me niet altijd evenveel bekoren, maar dat is te verwachten met zoveel verschillende artiesten.

Maar de bijdragen van Aki Onda, Robert Henke, Es en Sunn O))) zijn iig zeer de moeite waard. Maar slecht wordt het nooit.

4*.

sxesven
Kan me goed vinden in Jazper's stukje. Sowieso is dit natuurlijk een leuk concept, en de variatie aan composities die zijn gemaakt met behulp van de Buddha Machine is soms best indrukwekkend (hoewel er soms wel iets meer dan enkel dit brongeluid benut wordt). In ieder geval, bevat enkele zeer interessante bijdragen, en slecht wordt het inderdaad nooit. De tracks van SunnO))), Es en Henke zijn ook mijn favorieten, en ook die van Wang Fan vind ik erg goed. De rest is overigens ook allemaal goed te verteren - slecht wordt het inderdaad niet. Interessant concept, leuk plaatje. 4*