Gitta de Ridder - Feathers (2016)

Folk
Label: Little Memories

1. Wanderer (2:51)
  2. Even If (3:50)
  3. Stay a Little Longer (3:49)
  4. Feathers (3:29)
  5. Alternate Reality (2:57)
  6. We Make Three (3:35)
  7. Victory (2:57)
  8. Till the Day That I Die (3:53)
  9. Oh Tommy (2:42)
  10. Lie with Me (4:19)
avatar van Sunderland
ergens onder de oppervlakte heeft deze Nlse dame een mooi folkplaatje opgeleverd dit jaar. Het eerste singletje Alternate Reality trok ergens dit voorjaar mijn aandacht. Die kwaliteit weet ze door te zetten in de overige nummers. Mooie ingetogen liedjes en soms wordt haar stem zo schel dat het een beetje richting Joanna Newsom neigt.

Dit mag wat meer aandacht krijgen!

avatar van Lura
Het is duidelijk, dat de meeste forumgebruikers niet de website van Folkradio UK bezoeken, want daar heeft ze al zeer regelmatig aandacht gekregen.

avatar van Sunderland
Leuk! Die zender zal ik eens opzoeken. Ze woont sinds 2008 in Londen, dus wellicht dat ze daar wat sneller wordt opgepikt.

Ik heb haar voor het eerst (en laatst) gehoord met Alternate Reality op Pinguin Radio.

avatar van Lura
Het is niet alleen een radiozender, maar ook een webzine : http://www.folkradio.co.uk/