Drake Bell - It's Only Time (2006)

Label: Universal Motown

1. Up Periscope (3:15)
  2. I Know (3:45)
  3. Do What You Want (3:25)
  4. It's Only Time (3:59)
  5. Found a Way [Acoustic] (3:02)
  6. Makes Me Happy (2:07)
  7. Fool the World (4:42)
  8. Fallen for You (3:16)
  9. Rusted Silhouette (3:08)
  10. Break Me Down (2:06)
  11. End It Good (1:45)
avatar van midnight boom
Beetje zielig...

avatar van Karlijn_
Super!! Kan niet wachten tot zijn volgende album, die waarschijnlijk dit jaar uit komt!

Leuke plaat met meezingers als It's Only Time.
Lekkere pop-sound en die klinkt zeker niet verkeerd!
Zal het overigens niet vaak opzetten.
3,5* is de top voor deze cd

avatar van RoyDeSmet
Er staan hier weer wat leuke nummers op.
De akoestische versie van 'Found A Way' had wat mij betreft niet gehoeven op een album.
Ruikt een beetje naar 'Op je oude succes teren'.
Dat had gerust als b-kant op een single gemogen, of als bonustrack. Maar niet als volwaardige albumtrack.

Hoewel het al wat meer poppy is dan het vorige album is deze toch ook leuk.
De typerende Drake Bell-achtergrondzang is er nog steeds en de productie zit ook mooi in elkaar.
Je proeft de Beatles-sfeer af en toe. Een band waardoor Drake erg is geïnspireerd.

avatar van Arrie
He is dit niet die gast van Drake & Josh?

avatar van RoyDeSmet
Jawel. Hij maakte ten tijde van de serie al zijn eigen muziek (de intro-tune is van zijn hand) en in de serie is zijn muziek ook vaak te horen.

Zijn (stief)vader heeft het nummer Don't Preach op als hij aan het hardlopen is,
Een meisje dat zich zijn Number One-fan noemt wil dat hij een liedje speelt. Hij speelt Down We Fall.
In de film 'D&J Go Hollywood' speelt hij het nummer 'Hollywood Girl'
etc.

Hij heeft recent een EP uitgebracht (die heb ik net toegevoegd) en werkt aan zijn derde studio-album.