Loyle Carner - Yesterday's Gone (2017)

Label: AMF

1. The Isle of Arran (3:34)
  2. Mean It in the Morning (2:39)
  3. +44 (0:48)
  4. Damselfly (2:52)

met Tom Misch

5. Ain't Nothing Changed (3:14)
  6. Swear (0:34)
  7. Florence (3:04)

met Kwes.

8. The Seamstress (Tooting Masala) (2:31)
  9. Stars & Shards (3:07)

met Rebel Kleff

13. Mrs. C (3:22)
  14. Sun of Jean (5:14)

met mum and dad

15. Yesterday's Gone (2:37)
avatar van -marco-
Zijn voice is wat wennen en ik was geneigd te zeggen, not my cup of thea. Maar moet erkennen dat het album toch wel aardig is. Nice jazzy vibe her en der, nice beats en lyrics.

avatar van Nr.4
Vind dit een sterk album, lekker relaxt itt wat ik meestal hoor uit de UK. Openingstrack is prachtig, Ain't Nothing Changed en No CD ook erg goed.

avatar van overmars89
Album van het jaar 2017 voor mij. Er is geen album wat zo heerlijk flowt als deze. De jazzy lome beats passen perfect bij Loyle's stijl van rappen. Van begin tot eind echt een heerlijke listen en definitely underrated.

avatar van Kos
Kos